Alt blir bra

Du kan stole på det mediene forteller deg. Alt blir bra bare vi får kverka de jævla diktatorene.

Troen på at krig og sanksjoner skaper fred, demokrati og velstand er fundamentet i nyere norsk utenrikspolitikk.

***

Når Kristian Berg Harpviken i PRIO sier at «kvinners rettigheter og andre viktige menneskerettigheter er fundamentalt truet av NATOs tilbaketrekking» fra Afghanistan mener han altså at 20 år med krigføring ikke er nok. Derfor er han direktør i et tungt sponset fredsforskningsinstitutt som står på godfot med NATO.

***

Korttidsminneforeningen uttaler: «Alle er enige om at bare vi får fjerna diktatoren Assad så vil alt bli bra og Syria fritt og demokratisk.» Akkurat som Libya, etter at vi fjerna diktatoren Gaddafi.

***

Kilder på innsiden av VG-huset forteller at det henger et stort portrett av Jens Stoltenberg i gullramme på en vegg som vender mot Brussel, der politisk redaksjon viser sin ydmykhet ved å bøye seg med pannen mot bakken fem ganger daglig.

***

Det du leser eller hører om utenrikspolitikk i de store norske mediene er innrettet på å indoktrinere befolkningen i USAs og/eller EUs verdensbilde. Alle som stiller seg kritisk til utenriksdekningen går Putins eller Kinas ærend.

***

På pressekonferansen etter toppmøtet i Genève inviterte Putin den frie og uavhengige vestlige pressen og fikk spørsmål om Navalnyj. Den samme pressen glemte å spørre om Julian Assange på Bidens pressekonferanse. Russiske medier var ikke invitert til Bidens, som dermed slapp å møte kritiske journalister.

***

Lederen for den frie verden skjermes for den frie pressen: “I’ll take your questions. And as usual, folks, they gave me a list of the people I’m going to call on. So, Jonathan, Associated Press …” Joe Bidens pressekonferanser er regissert teater og bør dekkes av teaterkritikere, ikke journalister som ikke kan opptre som journalister skal.

***

Joe Biden lyver for åpent kamera og den frie pressen lar ham slippe unna med det: “How would it be if the United States were viewed by the rest of the world as interfering with the elections directly of other countries, and everybody knew it? What would it be like if we engaged in activities that he (Putin) is engaged in?” – sitat fra pressekonferanse i Genève 16. juni.

***

Kinas stadige flåteøvelser i Mexico-gulfen sammen med sine cubanske, venezuelanske og nicaraguanske allierte oppleves som en trussel i USA. Det samme gjør et økende antall kinesiske militærbaser i Mexico, Canada og på Cuba. Oops … det var visst å snu verden på hodet.

***

Når Kina plasserer landet sitt så nært opp til amerikanske interesser i Øst-Asia er det et tegn på aggresjon. Og forresten, hva har kinesiske skip i Sør-Kinahavet å gjøre? Sør-Kinahavet er amerikansk farvann.

***

NATO er en selvmordspakt for de som heller vil dø i en atomkrig enn å leve i en verden der USA ikke lenger dominerer.

***

Du kan ikke være mot atomvåpen og samtidig være tilhenger av NATO-medlemskap. Å si ja til NATO betyr å si ja til atomvåpen. Når Arbeiderpartiet ikke vil at Norge skal signere FNs atomvåpenforbud viser de seg som et Ja-til-atomvåpen parti som setter forpliktelsene til NATO høyere enn forpliktelsene til menneskeheten.

***

De som advarer oss mot populister er de samme som flokker seg rundt elitister.

***

Hvis Jesus var den første kommunisten så er Bjørnar Moxnes den siste sosialdemokraten.

***

Høstens valg er et veiskille. Du har valget mellom en fortsatt Solberg-regjering som stiller seg fullt og helt bak NATOs aggresjonspolitikk og fortsetter EU-tilpasningen av Norge gjennom EØS, og en Støre-ledet regjering som stiller seg fullt og helt bak NATOs aggresjonspolitikk og som vil være en garantist for at EØS-avtalen fortsetter EU-tilpasningen av Norge.

***

Arbeiderpartiets historiske oppgave har vært å bekjempe kommunismen, ikke kapitalismen. Derfor allierte de seg med CIA og bekjempet NKP med alle midler i over 50 år.

***

Arbeiderpartiets oppgave i dag er å beskytte kapitalismen mot tilløp til sosialisme. Derfor er partiet garantist for at EØS skal overstyre norsk lovgivning, slik at tilløp til sosialisme kan stoppes i EFTAs overvåkingsorgan ESA.

***

Det er en historisk lov at alle sosialistiske partier beveger seg mot høyre. Sosialistiske partier som går i regjering bare akselerer denne utviklingen.

***

At de økonomiske forskjellene øker når konservative og liberale partier regjerer er ikke problemet. Problemet er at forskjellene øker når sosialdemokratiske partier sitter i regjering.

***

Det er ikke klimafornekterne som er problemet. Problemet er politikere som for lenge siden har innsett at klimaendringene er menneskeskapte, og som later som om de gjør noe med det.

***

Det er ikke klimafornekterne som er problemet. Problemet er klimapartier som vil rasere norsk natur med industrielle vindparker til lands og til havs, for så å bruke kraften til å elektrifisere sokkelen slik at vi kan fortsette å pumpe opp olje og gass og tro at vi gjør det for klimaet.

***

Les også forrige Hummer & kanari-spalte: Du er blokkert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s