Abolish NATO/Avskaff NATO

Videointervju med Jan Oberg, direktør for The Transnational Foundation for Peace & Future Research (TFF), om den nye The TFF Abolish NATO Catalogue. Her får vi 30 argumenter for å avskaffe NATO. Hvert argument er basert på rasjonell fredsforskningsanalyse, i motsetning til den faktaresistente propagandaen som NATO og mainstream-media fremmer om den «defensive» alliansen.

NATOs intellektuelle makt er omvendt proporsjonal med alliansens enorme militærmakt. NATO er blitt en sekulær religion som bare refererer til sine egne skrifter og ikke ser verden og seg selv på en rasjonell måte. I 73 år har NATO mislykkes i å skape fred og er nå hovedaktøren i den tragiske Ukraina-konflikten og krigen.

Abolish NATO – Or Convert It To Serve Peace

3 kommentarer om “Abolish NATO/Avskaff NATO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s