Assange: En kveld med John Shipton og Kristinn Hrafnsson

18. mars var sjefredaktør i WikiLeaks Kristinn Hrafnsson og Julian Assanges far John Shipton i Bergen.  Dette er et opptak fra møtet på Litteraturhuset, der publikum fikk overvære en samtale ledet av professor Gisle Selnes.


Hvordan er Julian Assanges situasjon som varetektsfange i høysikkerhetsfengselet Belmarsh på 3. året? Julians far svarer. Sønnen soner under ekstreme forhold og med utsikter til å bli utlevert til USA for å tiltales for spionasje, med en strafferamme på 175 års fengsel. Kristinn Hrafnsson fra WikiLeaks forklarer hvorfor USA har jaktet på Julian Assange i 13 år og hvordan alle normale rettsprosesser er brutt i den årelange prosessen.

Dette er en spesialutgave av Antikrigspodcasten. Du kan høre alle episodene på SOUNDCLOUD og trykker du «Follow» blir du varslet når nye episoder legges ut.

Kristinn Hrafnsson, Gisle Selnes og John Shipton

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s