Podcast: Episode 4

I 2019 slapp USA flere bomber over Afghanistan enn noensinne. 7.443 bomber regnet ned over landet fra bemannede og ubemannede fly. Ingen skal være i tvil om at dette er et viktig bidrag til å fremme demokrati og menneskerettigheter, og at bomberegnet gjør at sivilbefolkningen omfavner «vestlige verdier».

Den nye episoden av Antikrigspodcasten handler om «Afghanistan Papers» – avsløringene som ble kjent i desember, og som viste at USA har løyet om krigen i Afghanistan i 18 år. Løgnene slår tilbake på våre egne regjeringer. Norge har bidratt til krigen fra starten og bløffet det norske folk om både motiver og resultater.

 


Du kan høre alle episodene på SOUNDCLOUD og trykker du «Follow» blir du varslet når nye episoder legges ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s