Carl I Hagen i Nobelkomiteen!

Gjennom et langt liv i politikken har Carl I Hagen vist stor interesse for internasjonale spørsmål. Med sitt ustoppelige engasjement for fred mellom verdens folk og nasjoner, er han en soleklar kandidat når Stortinget nå skal velge et nytt medlem til komiteen.

Ingressen er tatt fra et imaginært notat som Carl I Hagen selv har ført i pennen. Det er ingen hemmelighet at mannen ønsker en retrettstilling i en posisjon han selv anser som verdig en politiker av sitt kaliber. Han ble jo aldri Stortingspresident, så en plass i Nobelkomiteen virker som en passelig kompensasjon. Å nekte ham dette vil han selv anse som direkte smålig.

 

Vi snakker tross alt om kanskje den mest betydningsfulle norske politikeren de siste 40 årene. Hagen har lagt i front når det gjelder politiske trender, og har triumferende kunnet si «velkommen etter» når politikerkollegaer kom halsende med krav til alskens latsabber og unnasluntrere som ligger samfunnet til byrde. Nå må denne hedersmannen få bruke sine store kunnskaper i fredens tjeneste, og få sole seg i glansen fra den internasjonale fredsfiffen.

Carl I Hagen: Om krig og fred, sosial urettferdighet og miljø og sånt

Dette er mannen som ville ha atomvåpen på norsk jord, innføre dødsstraff, slutte å ødsle norske skattekroner på u-hjelp, som tok kampen mot islamiseringen av Norge, som forsvarer Goliat mot David i Palestina, og som ikke lar seg lure av klimahysterikerne.

«Anders Langes Parti har absolutt ikke gitt opp standpunktet …» Hagen presiserer at han fortsatt ønsker både atomvåpen og amerikanske styrker på norsk jord, selv om han støtter det nest beste: forhåndslagring av amerikansk utstyr. (1976)


«Personlig vil jeg ikke ta avstand fra dødsstraff når det gjelder de kyniske hovedmenn som sender norsk ungdom i døden for personlig fortjenestes skyld.»  Hagen ville straffe narkosmuglere hardt. Han ville også sende narkomane til Jan Mayen, Bjørnøya og «andre avsidesliggende steder.» (1977)

«Ett av verdens rikeste land har helsekøer de andre (politikerne) sier vi ikke har råd til å fjerne. Så fort det dreier seg om utlendinger, har vi overflod. Da er Norge verdens rikeste land.» (1997)

 «- Israel er ikke et land i krig. Landet forsvarer seg bare mot terrorisme. Noen ganger forsvarer de seg offensivt, men det er like fullt et forsvar. Israel er omgitt av fiender på alle sider, land som helst så at landet ikke eksisterte. De kjemper bare for å overleve.» (2002)

”Vi kristne er veldig opptatt av barn. «La de små barn komme til meg», sa Jesus. Jeg kan ikke skjønne at Muhammed kan ha sagt det samme».— «I tilfelle han måtte ha sagt det samme, må det ha vært «La de små barn komme til meg slik at jeg kan utnytte dem i min kamp for å islamisere verden». (2004)

 «»Personlig tror jeg ikke på klimahysterikerne i FNs klimapanel.»» (2014)

«Jeg har ikke merket meg én journalist i Norge som har valgt å ettergå eller undersøke troverdigheten til det bedragerske klimapanelet. Trump har gjort det og vil stoppe sløsingen med milliarder av dollar på å redusere utslipp av den vekstfremmende gassen CO2, som Norge også kaster milliarder av kroner bort på årlig.» (2016)

 

Basert på dette lille utvalget av sitater (Hagen er tross alt en sitatmaskin som har foret pressen i alle år) må enhver tvil om kandidatens kvalifikasjoner være ryddet av banen. Nobelkomiteen fortjener den beste!

Denne komiteen har tross alt gitt prisen til bl.a. Henry A Kissinger (1973), Menachem Begin (1978), Kim Dae-Jung (2000), Muhammed Yunus/Grameen Bank (2006), Barack Obama (2009) og EU (2012), noe som tyder på at Carl I Hagen ikke akkurat vil trekke ned kompetansenivået.

Les også: Krigsforbryter gjester Norge

Med Hagen i komiteen kan vi forhåpentlig unngå åpenbare feiltildelinger som FNs Klimapanel/Al Gore (2007), Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (2013) og ikke minst ICAN (2017).

Verden konspirerer mot Hagen

Men Carl I Hagen må ikke bare kjempe mot norsk smålighet. Nå viser det seg at en internasjonal sammensvergelse mot Hagens kandidatur er i full sving og prøver å samle global støtte til alle andre kandidater enn Hagen!

Dette konspiratoriske nettverket består bl.a. av Fredrik S. Heffermehl, en aktivist som for lengst har lagt Nobelkomiteen for hat, og orakelet Johan Galtung. Disse ønsker at du skriver under på et brev de har lagt ut på nettet, og sender brevet til Stortinget med overskriften

Only Supporters of Peace Should Be Appointed to Nobel Peace Prize Committee

Dette må helt opplagt være en sammensvergelse av kommunistisk-pasifistisk-økologisk-utopisk karakter, sannsynligvis sponset av Russland og heftig propagandert av en fake-news trollfabrikk lokalisert like utenfor Moskva. Se opp for mistenkelig annonsering på Facebook!

Gode nordmenn må bare styre unna!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s