Faktasjekk av Jens Stoltenberg

Vi gjør en faktasjekk av talen som NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg holdt for 700 AUFere på Utøya 4. august.

I rollen som NATOs generalsekretær blir Jens Stoltenberg spart for kritisk oppmerksomhet fra norske medier. Ingen «NATO-medier» vil finne på å faktasjekke påstander som Stoltenberg fremfører. Tvert imot. Norske medier heier på NATO og Jens Stoltenberg, og ser det som sitt samfunnsoppdrag å støtte opp under det verdensbildet som sekretæren for verdens suverent mektigste militærallianse formidler.

Frie og uavhengige medier må opptre annerledes. Sammen med medieovervåker Lars Birkelund tar vi derfor for oss Stoltenbergs tale på AUFs sommerleir på Utøya 4. august. Vi tar utgangspunkt i den engelske oversettelsen av talen som ligger ute på NATOs nettsider.

6 kommentarer om “Faktasjekk av Jens Stoltenberg

 1. En Fantastisk ! ! samtale.
  Den må skrives ut slik , at vi kan lese og relese. Skrive ut og streke under med rødt.
  En må og koble til, at Nato VAR ØKONOMISK nødvendig for USA, der kvinnene kom ut i produksjonen før og for en deltakelse i 2.verdenskrig.
  Og en måtte ! ha en fortsatt sysselsetting, dvs en krigsøkonomi etter krigen og en krigstrussel fra landet som miste ca 27 millioner mennesker.
  Det var og nødvendig for å sikre den dyre første produksjonen av de unødvendige atombombene og en videre produksjon.

  Uranoksydet som en trengte til den andre bomben til Nagasaki fikk en fra ubåt U 234 som var søsterskipet til U 864 , og de gikk samtidige mot Japan. Men U 864 ble senket ved Fedje og ligger der enda og lekker kvikksølv. U 234 var da i Canadisk sone da krigen sluttet, men gikk i alle hast- ulovlig- til USA sin sone , for de visste de hadde noe å
  selge ! dvs . det «tyske» Uranoksydet , nok til en atom-bombe.

  Alle kom i arbeid i USA og fikk hus og heim samtidig med at de rikeste bare økte sine formuer.

  Nå blir folk gradvis fattigere i USA og en TRENGER kriger, da det er kjernen i USA sin religiøse, rasistiske økonomi styrt av de rikeste.
  Roger

  Liker

 2. Om en skal vurdere hvilken norske historiske person stoltenberg best kan sammenlignes med, så blir Vidkunn Quisling den som kommer nærmest, idet begge er ivrige talsmenn for store krigsforbrytermakter, og tydelig uten motforestillinger. Så når en snakker om Quisling2 så er det stoltenberg!

  Liker

 3. Tusen takk.endelig en ekte faktasjekk av en av våres korrupte politikere.det norske folket har sånn tillit våres regjering og våres msm medier og trenger sårt i denne tiden å vekkes ang hva som skjer.Stoltenbergfamilien har mottatt millionbeløp hvert år fra The Rockefeller Fundation for å pushe vaksiner.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s