For mye demokrati med NKP?

Blir det for mye demokrati med NKP? Norges Kommunistiske Parti (NKP) jobber nå hardt for å samle nok underskrifter for å få lov til å stille lister til Stortingsvalget i september. Partiet må ha minst 500 signaturer for å kunne stille liste i en valgkrets. Pga. korona foregår innsamlingen mest elektronisk, ved at folk må logge seg inn med elektronisk ID og signere på at NKP kan stille liste:

nkp.no/signer

At et parti stiftet i 1923, og som har deltatt i alle valg i snart 100 år, må samle underskrifter på denne måten er urimelig. Alle som mener at det er en demokratisk rettighet for et etablert parti å kunne stille til valg bør signere, uavhengig av om de tenker å stemme NKP eller ikke.

Fristen er 31. mars.

2 kommentarer om “For mye demokrati med NKP?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s