Are You Ready? Episode 2

Spartakus.no legger ut den andre av syv episoder av TV-serien Are Your Ready?«Faculty of Humanities». Are You Ready? er en hybrid tv-serie, en collage av ulike formmessige språk, som gjennom fiksjon og surrealisme formidler en større fortelling basert på ulike forskningsrapporter, personlige observasjoner og lekne fortellergrep.

Serien er skapt av kunstnerduoen Gitte Sætre og Frans Jacobi. Målsetningen med Are You Ready? er å undersøke om det er mulig å utvide våre tanker slik at vi ser omverden med et dekolonisert blikk, avlære kulturen hvor mennesket har satt seg selv i sentrum.

areyouready.tv – seriens nettside

Hver av de etterfølgende episodene sammenfaller med fullmånesyklusen og vil også kunne sees her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s