Podcast: Episode 3

Tittelen på tredje episode av Antikrigspodcasten er «Iran – Business As Usual.» Ståle Olsen (Stopp NATO m.m.) og Terje Alnes (Antikrigs-initiativet) diskuterer den spente situasjonen mellom USA og Iran.

USA har siklet etter Iran siden USA mistet landet under revolusjonen i 1979. Amerikanske militærbaser omringer landet på alle sider. Iran har ikke angrepet andre land på 200 år. USA har knapt gjort annet siden 1823, siden Monroe doktrinen ble innført, da president Monroe definerte Latin og Sør-America som Amerikansk interessesfære. USA har siden utvidet begrepet til å gjelde hele planeten.

 

Alle episodene legges ut på SOUNDCLOUD og trykker du «Follow» blir du varslet når nye episoder legges ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s