Frikanalen sendte foredraget

Frikanalen sendte direkte fra debattmøtet på Litteraturhuset i Oslo 15. oktober. Nå har de laget et redigert sammendrag av møtet. Dette sendes på Frikanalen (og frikanalen.no) torsdag 22. og søndag 25. oktober, begge dager kl. 21.30.

De første 37 minuttene består av foredraget «Norge i NATO. Fra innbilt fredsnasjon til permanent krigsdeltaker.» Deretter tar Lars Birkelund over og snakker om sin nye bok «Norges krig mot Syria. J’Accuse! Norge på tiltalebenken». Møtet ledes av Kari Jaquesson og sendingen inneholder også spørsmål fra publikum.

Sendingen kan sees i lenken under. Dessverre kan denne videofilen ikke avspilles på mobiltelefon, på Mac eller av nettleseren Internet Explorer. Bruk en PC med en annen nettleser, som Firefox eller Crome.

https://frikanalen.no/v/626534

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s